top of page
IMG_2291_resized.jpg

your healthy and active lifestyle

Kick Off

 • preko 90 plant based recepata (svakodnevni prijedlog doručka, ručka, večere i međuobroka)

 • 18 različitih video treninga

 • interaktivni PDF dokument

O planu i programu

D_resized.jpg

KICK OFF nije još jedan u nizu fitness izazova koji obećavaju čuda do ljeta, već program kojem je cilj razumijevanje prehrane, sastava hrane i važnosti svakog pokreta.

V2_resized.jpg

Riječ je o jednomjesečnom planu i programu vježbanja i prehrane koji je kreiran od strane fitness trenerice Marite Ukić i zaljubljenice u prirodnu i cjelovitu hranu, food blogerice Doris Valković.

S_resized.jpg

Treninzi su usmjereni na razvoj mobilnosti, snage i izdražljivosti, a recepti i jelovnik su temeljeni na njima. Svi sastojci su biljnog porijekla, te su pregledani i odobreni od strane nutricionistkinje.

Cilj

Cilj ovog programa je usvajanje održivih zdravih navika. Želimo Vas potaknuti na vježbanje, brigu o tijelu i promišljanje o hrani koju unosite.

IMG_2310.jpg

Što dobivate?

 • Preko 90 plant based recepata, odnosno svakodnevne prijedloge doručka, ručka, večere i međuobroka
   

 • 18 različitih video treninga
   

 • Pristup zatvorenoj grupi za podršku i odgovore na sva pitanja
   

 • S obzirom na Vaš cilj (gubitak masne mase, održavanje težine ili dobitak težine) i Vaše mogućnosti, savjetovat ćemo Vas kako bi plan u potpunosti prilagodili sebi.
   

 • Interaktivni PDF dokument koji ostaje u Vašem trajnom vlasništvu

Podrška

Tijekom programa uvijek nas možete kontaktirati u zatvorenom Instagram profilu i Facebook grupi gdje ćemo Vam pružati potporu, davati odgovore i rješavati nedoumice. Također, sva pitanja možete uputiti i na našu email adresu plan.kickoff@gmail.com.

D2_resized.jpg

Plan prehrane

Podjednako bitna stavka ovog programa su i recepti odnosno plan prehrane za četiri tjedana. Recepti su osmišljeni na temelju treninga kako bi Vas hrana koju tog dana unesete podržala u ostvarenju ciljeva, ali i olakšala izvođenje. Sve recepte i plan prehrane pregledala je i odobrila nutricionistkinja Hana Lač, što znači da ćete zadovoljiti sve makronutrijente pridržavajući se ovog plana. Doris Valković (@foodoris) je kreatorica svih recepata i fotografije. Za kraj, kao nagradu za trud, pronaći ćete i recept za ukusnu slasticu.

IMG_2719_resized.jpg

Treninzi

Video treninzi su snimani u cijelosti što znači da ćete dobiti potpunu izvedbu treninga koje Vam demonstriram. Za treninge Vam je potrebna minimalna oprema no ako nešto nemate kod kuće, u programu ćete pronaći zamjenu za svaki rekvizit koji se koristi, tako da možete vježbati kada god i gdje god. Prikazane su lakše i teže varijante svake vježbe i objašnjene su najčešće greške, kao i svrha svake vježbe. Poanta je da se educirate, naučite pravilno i svjesno izvoditi vježbe, te upoznate mogućnosti svog tijela. No nemojte brinuti, treninzi su izazovni i sigurno će Vam pomoći kako bi izgledali odlično, a osjećali se još bolje.

PDF

Cijeli program osmišljen je na interaktivnom pdf-u gdje ćete dobiti tablice za četiri tjedna, unutar kojih će pisati popis jela za određeni dan i planirani trening. Klikom ćete otputovati do recepta i treninga i tako vrlo jednostavno pronaći sve što vam je potrebno za određeni dan. PDF Vam ostaje u trajnom vlasništvu te ga možete koristiti koliko god puta želite.

IMG_2273.jpg

Kako kupiti program?

Program možete kupiti klikom na tipku KUPI. Također, uplatu možete izvršiti i na račun. Kada uplatite javite nam se na mail: plan.kickoff@gmail.com ili meni direktno na Instagram ili Facebook poruke s potvrdom o uplati i mailom na koji ćemo vam poslati plan prehrane i vježbanja.

 

S obzirom na to da smo svu svoju kreativnost, ljubav i vrijeme utrošile

 u kreiranje ovog programa, molim da ga ne umnožavate niti dijelite. Također, sve fotografije, videa i recepti su naše kreativno djelo i kao takvo je zaštićeno Zakonom o autorskom pravu.

bottom of page