top of page

IDEJE ZA BOŽIĆNE POKLONE

Održivost pokušavam prakticirati u svim aspektima svog života. Recikliram koliko mogu, jednokratnu plastiku izbjegavam, trudim se kupovati kvalitetnu odjeću od prirodnih materijala i kupujem što više od malih, domaćih brendova.


Nikad nije bilo važnije podržati male, lokalne proizvođače nego danas. Zato Vam donosim nekoliko ideja kako bi za blagdane 2020. usrećili svoje najdraže (provjereno) kvalitetnim i predivnim proizvodima, a istovremeno pomogli našim poduzetnicima koji su ove godine pred posebnim izazovom.


1. THE ALL JEWELLERY

Uvijek me pitate odakle je sav nakit koji ne skidam za sebe, a odgovor je The All. Mislim da sam do sad skupila apsolutno sve njihove proizvode :).

Radi se o predivnom, minimalističkom nakitu za svaku priliku (a ne smeta ni prilikom vježbanja).

U prosincu cure imaju popust od 20% na sve i besplatnu poštarinu! Iskoristite priliku i usrećite nekoga ovim divnim nakitom.2. BIJELI GLOG eco friendly mirisne svijeće


Ove ručno rađene svijeće sa sastojcima iz jednoga malog dalmatinskog vrta lansirat će vas odmah u neke toplije krajeve. Održivost, briga o okolišu, minimalizam i slow living definiraju ovaj brend. Bilo da odlučite izabrati svijeću za sebe ili nekome za poklon, nećete morati tražiti dalje! Više detalja na stranici.
3. THESAURUS jewellery


Jedna od mojih dragih klijentica, Katja, stoji iza branda Thesaurus. Upravo su izišli s Thesaurus Christmas Collection u kojoj 20% iznosa od svakoga prodanog proizvoda doniraju programu Moje mjesto pod suncem. Podržite ovu predivnu kampanju i poklonite nekome (ili sebi) neki od divnih proizvoda. Unikatan i jedinstven, ručno rađen nakit od prirodnih i plemenitih materijala.4. NISHA

Predivni „slow“ brand gdje možete pronaći ručno izrađene, dekorirane i uvezene dnevnike od 100% recikliranog papira.

Za sve koji vole pisati svoje misli, crtati ili organizirati dane i tjedne!

Sve informacije pronađite OVDJE.
5. DERMAPED

Moj najdraži kozmetički salon, čija vlasnica marljivo vježba u Fit Treat-u, nudi medicinsku pedikuru, manikuru, depilaciju i masažu. Poklonite sebi i prijateljici tretman i dočekajte 2021. sa stilom :)

Više informacija nalazi se ovdje.
6. PLANINA

Dizajnerske, ručno rađene i unikatne šalice za mene su savršen poklon! Pogledajte više informacija OVDJE i učinite nečiji jutarnji ritual još posebnijim i ljepšim.7. LINDERIOR

Nedavno sam naručila dva ručno rađena ogledala od ovoga predivnog brenda i ne mogu ih prestati gledati! Definitivno najljepši detalji u mom stanu. Topla preporuka, ova ogledala uklapaju se u apsolutno svačiji stil!

Pogledajte ponudu ovdje.8. WIRE TREE CRO

Iza ovog brenda stoje moji pretalentirani prijatelji Sonja i Jan. Unikatna ručno rađena stabla o'žice (kako ih oni nazivaju),svaki sa svojom pričom, idealan su poklon za Vaše prijatelje. Pogledajte sve modele OVDJE.
9. ATELIER NATAŠA NINIĆ

Suvremeni predmeti dizajnirani i ručno izrađene od gline, stakla i drveta, u kombinaciji s raznim prirodnim elementima. Svaki je objekt jedinstven; svaki ima svoje prepoznatljive karakteristike u izgledu i dodiru. Visokokvalitetna izrada i ovaj svevremenski stil razveselit će apsolutno svakog! Više informacija OVDJE.


10. SMN_MACRAME

Različiti ručno rađeni ukrasi za Vaš dom. Preslatke zidne dekoracije za djecu i odrasle, ukrasi svih mogućih vrsta. Topla preporuka, moja najdraža biljka živi baš u njihovom makrameu :)

Pogledajte što sve nude ovdje.
11. PLAVETNA

Luna Đidić mlada je kreativka kod koje možete pratiti zdrave i zanimljive recepte (kriškaipo), ali i pronaći unikatni nakit, keramiku i kozmetiku (plavetna). Dakle, za svakoga ponešto. Obavezno pogledajte i odaberite nešto za sebe i svoje drage ljude!
12. FIT TREAT

*shameless plug* :)


Važnost tjelesne aktivnosti znanstveno je neupitna, pogotovo sada, u uvjetima pandemije koronavirusa. Sve je više dokaza kako je upravo tjelesna aktivnost jedan od glavnih čimbenika jačanja imuniteta i otpora protiv zaraze.

Upravo zbog toga, poklonite ovog Božića nekome FIT TREAT poklon bon. Možete pokloniti mjesečnu članarinu za grupne programe ili bon za individualni trening. Javite se na fittreat.hr@gmail.com i usrećite nekog online poklon bonom.188 views0 comments

Comments


bottom of page