top of page
IMG_5453.jpg
Ako imate prostora i vremena za vježbanje od kuće, na pravom ste mjestu! Fit Treat nudi razne termine za grupne i individualne online treninge preko ZOOM aplikacije. 

Želim osigurati redovite treninge prema istim visokim standardima koje bismo imali u studiju. Preselili smo se u uzbudljivi prostor internetskih grupnih i privatnih treninga. 

Postupak

1.

2.

3.

4.

Rezervacija: Molim Vas da me kontaktirate putem e-pošte kako biste rezervirali mjesto na treningu. Samo odaberite koliko puta tjedno želite trenirati, a dane možete kombinirati prema svojim potrebama.

 

Vaš trening: Grupni trening:  Pridružite nam se na Zoom-u 5-10 minuta prije početka treninga. Preuzmi Zoom ovdje. Treninzi započinju u točno vrijeme i traju 45’.

 

Plaćanje: Prvi trening je besplatan, a plaćanje se izvršava do 15.u mjesecu. Pogledajte cjenik za online grupne treninge. Podaci za plaćanje nalaze se ovdje.

 

Izjava o odricanju odgovornosti: Svi naši klijenti moraju ispuniti izjavu o odricanju odgovornosti prije pohađanja bilo kojih online treninga. Trenira se na vlastiti rizik.

Fit Treat Vam pruža način za održavanje cjelokupnog tjelesnog i emocionalnog zdravlja, jačanje imuniteta, smanjenje stresa i poboljšanje svakodnevnog života. Odvojite ovo vrijeme za ponovno povezivanje sa sobom.

Trebat će vam sljedeće:

  • Soba ili vanjski prostor s dovoljno mjesta za prostirku

  • Prostirka, ručnik ili neka druga podloga

  • Internetska veza

Preuzmite smjernice kako biste iskoristili svoj online trening na najbolji način.

bottom of page